Stel……

U hebt een conflict met uw buren. Staat de heg van de buurman op uw erf ? Heeft de buurman werken uitgevoerd aan zijn woning, waardoor schade ontstaan is aan uw gevel, oprit of tuin ? U hebt de buurman erop aangesproken, maar een oplossing blijft uit. Emoties van beide kanten lopen op en ruziënde buren is het gevolg.

U hebt een conflict met uw ex-partner. De echtelijke woning moet verkocht worden, maar uw ex-partner lijkt te weigeren om daaraan mee te werken. U hebt uw ex-partner erop aangesproken, maar een oplossing blijft uit. De emoties die met een echtscheiding gepaard gaan zijn al heftig genoeg.

U hebt een conflict met uw mede-eigenaar. Samen hebt u een woning geërfd die u beiden ter verkoop hebt gesteld om met de opbrengst de successierechten/erfbelasting te kunnen betalen. De termijn om af te rekenen met de fiscus is bijna verstreken. Desondanks blijft de andere erfgenaam vasthouden aan de (te) hoge vraagprijs. U hebt de mede-erfgenaam erop aangesproken, maar een oplossing blijft uit. U bent uw emoties niet meer de baas.

U overweegt een advocaat in te schakelen

Stapt u naar een advocaat, dan zal deze alleen uw belang verdedigen, maar niet dat van uw conflictpartner. De rechtsgang is een dure grap die lang duurt. Het besluit is aan de Rechter, niet aan u. Stelt de Rechter u in het gelijk, dan hebt u de zaak wel gewonnen, maar alle kans op herstel in de relatie met uw tegenstrever voorgoed verloren.

Het kan ook anders

Zoekt u een sneller, betaalbaarder en duurzamer manier om een einde te maken aan het conflict ? Wilt u graag dat uw tegenstander opnieuw uw medestander wordt en wilt u samen zelf kunnen beslissen over de uitkomst van het conflict ? Kies dan voor mediaton.

coaching

Mijn bemiddelende tussenkomst is vertrouwelijk, neutraal, onafhankelijk en onpartijdig. Als procesbegeleider breng ik de communicatie weer op gang. Mijn doelen zijn gericht op het herstel van de relatie en het samen zoeken naar bevredigende, werkbare oplossingen in het belang van beide partijen. U zult misschien geen dikke vrienden worden, maar zolang u samen weer voort kunt op een leefbare manier, dan hebt u beiden gewonnen.

Spreekt mediation u aan ?

Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek naar 0032 (0)4 383 56 59 of mail een korte schets van uw hulpvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Correspondentie en gesprekken worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Eveline BELDERBOS,
Erkend bemiddelaar in familiale-, burgerlijke-, en handelszaken

Disclaimer www.estimax.be

In deze disclaimer vindt u bepalingen met betrekking tot de website www.estimax.be (hierna: de website). Tevens is deze privacy policy van toepassing op alle vormen van verzameling en registratie van persoonsgegevens binnen het bedrijf Estimax. Door gebruik te maken van deze website erkent en accepteert u dat u dit op eigen risico doet; voorts aanvaardt u de inhoud van deze disclaimer. Ingeval u deze disclaimer e/o de voorwaarden niet respecteert, verzoeken wij u vriendelijk om verder gebruik van deze website te staken.

Intellectueel eigendom:

Het is u toegestaan alle informatie die zich op deze website bevindt te raadplegen, te downloaden en te kopiëren voor eigen gebruik onder voorwaarde van bronvermelding, conform de wet van 30 juni 1994 op het auteursrecht en aanverwante rechten. Zonder voorafgaande toestemming is het kopiëren, opslaan, overdragen of verspreiden, geheel of ten dele, van teksten en multimedia informatie (geluid, foto´s, software, etc.) strikt verboden. Voor meer informatie kunt u Estimax contacteren en vragen naar Eveline Belderbos, beheerder van de pagina´s van deze website.  

Gebruik website:

Doordat u gebruik maakt van de website, worden bepaalde, anonieme gegevens over het gebruik van de pagina automatisch via uw IP-adres gegenereerd. Het gaat hierbij om gegevens zoals uw IP-adres, het tijdstip van uw bezoek, de duur van uw bezoek, de browser die u gebruikt en welke onderdelen van de website u bezoekt. Daarnaast maakt de website gebruik van cookies, kleine bestandjes die naar uw computer worden gestuurd en daar worden opgeslagen. Zo wordt inzichtelijk gemaakt op welke wijze u de website gebruikt en kan de website bij een volgend bezoek sneller gedownload worden. De gegevens zijn anoniem en worden enkel gebruikt ter optimalisatie van de website. Estimax draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze externe sites en ook niet voor virussen of andere scripts die door derden zijn geplaatst waardoor er schade kan of is ontstaan aan uw systeem e/o apparatuur.

Beveiliging:

De van u verzamelde gegevens zijn vertrouwelijk en alle fysieke, administratieve en technologische middelen zijn ingezet om uw persoonsgegevens optimaal te beschermen tegen onrechtmatig gebruik. Binnen de organisatie van Estimax heeft alleen geautoriseerd personeel inzage in geregistreerde persoonsgegevens.

Overig:

Eventuele links naar websites/bronnen van derden zijn met zorg geselecteerd. Desondanks kan Estimax geen enkele verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid dragen voor de inhoud van deze websites en de manier waarop deze websites omgaan met uw persoonsgegevens. Estimax behoudt zich het recht voor om zonder kennisgeving de voorwaarden die van toepassing zijn op deze website te wijzigen en van tijd tot tijd te actualiseren; bijgevolg aanvaardt u gebonden te zijn aan de voorwaarden die van kracht zijn op het moment dat u van de website gebruik maakt. Het is daarom raadzaam deze voorwaarden regelmatig te raadplegen. Op deze disclaimer, haar voorwaarden en privacy statement is enkel de Belgische wetgeving van toepassing.

Auteursrecht © Estimax, 2002 -2016. Alle rechten voorbehouden.

Contact:

Estimax bvba
Place du Wez 3
B-4180 Comblain-la-Tour

www.estimax.be

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +32 (0)4 383 56 59

KvK Hoei - ondernemers en BTW n° : 0479.236.319
Beroepsaansprakelijkheid- en rechtsbijstand verzekering : AXA Belgium polis n° 730.402.733

Wenst u aankoopbegeleiding?

Vul dan onderstaand formulier nauwkeurig en zo volledig mogelijk in.
U ontvangt geheel vrijblijvend een opdrachtformulier per email.
Zie verder onder: aankoopbegeleiding

In deze Privacy statement vindt u bepalingen met betrekking tot de website www.estimax.be. Tevens is deze disclaimer policy van toepassing op alle vormen van verzameling en registratie van persoonsgegevens binnen het bedrijf Estimax.

Registratie persoonsgegevens:

Wanneer u gebruik maakt van de dienstverlening van Estimax, een informatie-aanvraag verstuurd of anderszins contact heeft met Estimax, worden uw persoonsgegevens verzameld en geregistreerd door Estimax. Dit geldt enkel voor de persoonsgegevens die u zelf actief verstrekt. Estimax zal deze persoonsgegevens gebruiken in het kader van haar dienstverlening.

Behandeling gegevens:

De door u verstrekte persoonsgegevens en de automatisch verzamelde gegevens zullen nooit zonder uw voorafgaande toestemming aan derde partijen ter beschikking worden gesteld (koop, huur, delen), tenzij Estimax hiertoe gehouden is door een wettelijke bepaling of een bevel, of wanneer Estimax betrokken raakt bij een bedrijfsfusie en/of overname. In zulk geval wordt u daar tijdig over geïnformeerd. Estimax is gehouden alle redelijke maatregelen te nemen om uw privacy zo veel mogelijk te waarborgen.

Wet bescherming persoonsgegevens:

De Wet bescherming persoonsgegevens ziet toe op de bescherming van de privacy van burgers. Estimax respecteert deze wet en zal uitsluitend in lijn met hetgeen hierin bepaald is handelen. Indien u wenst dat uw persoonsgegevens verwijderd worden, aangepast worden of wanneer u inzage in uw geregistreerde persoonsgegevens wenst, kunt u een schriftelijk verzoek daartoe richten aan het volgende adres: Estimax BV, Place du Wez 3, 4180 Comblain-la-Tour of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overig:

Eventuele links naar websites/bronnen van derden zijn met zorg geselecteerd. Desondanks kan Estimax geen enkele verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid dragen voor de inhoud van deze websites en de manier waarop deze websites omgaan met uw persoonsgegevens. Estimax behoudt zich het recht voor om zonder kennisgeving de voorwaarden die van toepassing zijn op deze website te wijzigen en van tijd tot tijd te actualiseren; bijgevolg aanvaardt u gebonden te zijn aan de voorwaarden die van kracht zijn op het moment dat u van de website gebruik maakt. Het is daarom raadzaam deze voorwaarden regelmatig te raadplegen. Op dit pivacy statement, haar voorwaarden en de disclaimer is enkel de Belgische wetgeving van toepassing.

Auteursrecht © Estimax, 2002 -2016. Alle rechten voorbehouden.

Contact:

Estimax bvba
Place du Wez 3
B-4180 Comblain-la-Tour

www.estimax.be

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +32 (0)4 383 56 59

KvK Hoei - ondernemers en BTW n° : 0479.236.319
Beroepsaansprakelijkheid- en rechtsbijstand verzekering : AXA Belgium polis n° 730.402.733

Hebt u een taxatierapport nodig ?

Vul dan onderstaand formulier nauwkeurig en zo volledig mogelijk in.
U ontvangt geheel vrijblijvend een opdracht per email.
Zie verder onder: Vastgoedexpertise

© Estimax.be, realisatie door: Inconel B.V.