eveline

Eveline Belderbos

Als dochter van een makelaar uit Den Haag kreeg ik de kneepjes van het vak met de paplepel ingegoten. Daaruit ontwikkelde zich niet alleen mijn passie voor vastgoed en bemiddelen, maar ook voor de vraag waarom mensen doen wat ze doen.

Voor, tijdens en na mijn opleidingen makelaardij, grafologie en hypnotherapie woonde en werkte ik een aantal jaren in Frankrijk en in Québec.
Later vestigde ik me als makelaar/taxateur o.g. in Maastricht en ging wonen waar ik nog altijd woon, in het Waalse dorpje Comblain-la-Tour.

Op de visie van het beroep van een makelaar in Nederland en van een makelaar in België bleek het verschil nogal groot.
België is het enige land in Europa is waar het beroep van vastgoedmakelaar bij wet geregeld is. Je zou dus denken dat wie hier een makelaar inschakelt zich van wetswege goed beschermd weet. Helaas, alle regelgeving ten spijt, het aantal consumenten dat zich door Belgische makelaars bedrogen voelde leek er niet door af te nemen en de beroepsgroep behield een troebel imago. Dat moest en kon anders, vond ik.
Bij wijze van roeping bedacht ik het concept voor het consumentvriendelijke Belgische vastgoedkantoor Blim.be Makelaars dat in 2004 werd opgericht.
Het gedreven team dat ik ruim tien jaar heb mogen opleiden en begeleiden staat garant voor naleving en opvolging van de intussen ruimschoots beproefde succesformule. Sinds haar oprichting geniet dit kantoor hoge waardering van alle partijen - kopers en verkopers - voor wie zij transparant optreedt en bemiddelt.

Estimax.be is van oorsprong een vastgoed-expertise bureau, voortgekomen uit Belderbos Real Estate, mijn vroegere makelaarskantoor in Maastricht.
Tegenwoordig biedt Estimax.be een scala aan bijkomende diensten op het gebied van vastgoed en alles wat daaraan raakt.
Met mijn oplossingsgerichte aanpak, heldere visie en jarenlange ervaring heb ik steeds veel mensen kunnen bijstaan in alle soorten hulpvragen.
Als erkend bemiddelaar treed ik op in echtscheidingen en burengeschillen en onderhandel ik met schuldeisers teneinde openbare verkopen af te wenden of ten minste uit te stellen. Als redacteur produceer ik persoonlijke- en zakelijke correspondentie, stel contracten op en ontrafel of vertaal onbegrijpelijke teksten van derden.
De faciliteit dat ik drietalig ben (NL/FR/DU) komt bij geboden diensten nogal eens van pas. 

Onder het motto dat twee meer weten dan een, laat ik mijn eigen disciplines en vakkennis aanvullen door een hecht team van meertalige deskundigen. Dit team bestaat uit collegae mediators, een collega vastgoed-expert, twee advocaten, een notaris, een vastgoedmakelaar, een fiscalist, een architect en een landmeter. 

© Estimax.be, realisatie door: Inconel B.V.