Disclaimer www.estimax.be

In deze disclaimer vindt u bepalingen met betrekking tot de website www.estimax.be (hierna: de website). Tevens is deze privacy policy van toepassing op alle vormen van verzameling en registratie van persoonsgegevens binnen het bedrijf Estimax. Door gebruik te maken van deze website erkent en accepteert u dat u dit op eigen risico doet; voorts aanvaardt u de inhoud van deze disclaimer. Ingeval u deze disclaimer e/o de voorwaarden niet respecteert, verzoeken wij u vriendelijk om verder gebruik van deze website te staken.

Intellectueel eigendom:

Het is u toegestaan alle informatie die zich op deze website bevindt te raadplegen, te downloaden en te kopiëren voor eigen gebruik onder voorwaarde van bronvermelding, conform de wet van 30 juni 1994 op het auteursrecht en aanverwante rechten. Zonder voorafgaande toestemming is het kopiëren, opslaan, overdragen of verspreiden, geheel of ten dele, van teksten en multimedia informatie (geluid, foto´s, software, etc.) strikt verboden. Voor meer informatie kunt u Estimax contacteren en vragen naar Eveline Belderbos, beheerder van de pagina´s van deze website.  

Gebruik website:

Doordat u gebruik maakt van de website, worden bepaalde, anonieme gegevens over het gebruik van de pagina automatisch via uw IP-adres gegenereerd. Het gaat hierbij om gegevens zoals uw IP-adres, het tijdstip van uw bezoek, de duur van uw bezoek, de browser die u gebruikt en welke onderdelen van de website u bezoekt. Daarnaast maakt de website gebruik van cookies, kleine bestandjes die naar uw computer worden gestuurd en daar worden opgeslagen. Zo wordt inzichtelijk gemaakt op welke wijze u de website gebruikt en kan de website bij een volgend bezoek sneller gedownload worden. De gegevens zijn anoniem en worden enkel gebruikt ter optimalisatie van de website. Estimax draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze externe sites en ook niet voor virussen of andere scripts die door derden zijn geplaatst waardoor er schade kan of is ontstaan aan uw systeem e/o apparatuur.

Beveiliging:

De van u verzamelde gegevens zijn vertrouwelijk en alle fysieke, administratieve en technologische middelen zijn ingezet om uw persoonsgegevens optimaal te beschermen tegen onrechtmatig gebruik. Binnen de organisatie van Estimax heeft alleen geautoriseerd personeel inzage in geregistreerde persoonsgegevens.

Overig:

Eventuele links naar websites/bronnen van derden zijn met zorg geselecteerd. Desondanks kan Estimax geen enkele verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid dragen voor de inhoud van deze websites en de manier waarop deze websites omgaan met uw persoonsgegevens. Estimax behoudt zich het recht voor om zonder kennisgeving de voorwaarden die van toepassing zijn op deze website te wijzigen en van tijd tot tijd te actualiseren; bijgevolg aanvaardt u gebonden te zijn aan de voorwaarden die van kracht zijn op het moment dat u van de website gebruik maakt. Het is daarom raadzaam deze voorwaarden regelmatig te raadplegen. Op deze disclaimer, haar voorwaarden en privacy statement is enkel de Belgische wetgeving van toepassing.

Auteursrecht © Estimax, 2002 -2016. Alle rechten voorbehouden.

Contact:

Estimax bvba
Place du Wez 3
B-4180 Comblain-la-Tour

www.estimax.be

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +32 (0)4 383 56 59

KvK Hoei - ondernemers en BTW n° : 0479.236.319
Beroepsaansprakelijkheid- en rechtsbijstand verzekering : AXA Belgium polis n° 730.402.733

© Estimax.be, realisatie door: Inconel B.V.