EVELINE BELDERBOS

Wat de toekomst betreft, is het geen kwestie van voorspellen, maar van mogelijk maken
Antoine de Saint-Exupéry

Als dochter van een makelaar uit Den Haag kreeg Eveline de kneepjes van het vak met de paplepel ingegoten. Daaruit ontwikkelde zich haar passie voor vastgoed en bemiddelen, maar ook voor de vraag waarom mensen doen wat ze doen. 

Van 1985 tot 1996 werkt Eveline voor het makelaarskantoor van haar vader, Belderbos NVM Makelaars, gevestigd in Den Haag (NL).

In 2001 opende Eveline haar eerste makelaarskantoor, Belderbos Real Estate, gevestigd in Maastricht (NL).

In 2004 richtte zij samen met haar echtgenoot een makelaarskantoor op in Franstalig België, Blim.be Makelaars, gevestigd in Comblain-au-Pont.

In 2005 richtte zij haar bemiddelingspraktijk en vastgoedexpertisebureau op, Estimax.be, gevestigd in Comblain-la-Tour.  

Eind 2022 is Blim.be Makelaars overgenomen door twee van haar trouwe medewerkers.  

ESTIMAX 2.023

Eveline beschikt over jarenlange ervaring met de vastgoedsector, de verschillende overheidsdiensten en over een forse dosis mensenkennis.

Met haar doelgerichte aanpak, scherp analytisch vermogen en heldere visie heeft Eveline al veel tevreden klanten mogen bijstaan in het oplossen van breed scala aan hulpvragen. 
Haar doel is mogelijk te maken wat u onmogelijk lijkt.

Haar activiteiten binnen Estimax omvatten onder meer :

  • Echtscheidingsbemiddeling, bemiddeling burengeschillen, mede-eigendom, etc.
  • Advies, begeleiding en administratieve prestaties voor campinghouders bij aangekondigd  sluitingsbevel, dreigend faillissement, geschillen met kampeerders, ontruiming jaarplaatsen, etc.
  • Opstellen van contracten : ontwerpakten voor notarissen, koop-verkoop overeenkomsten voor vastgoedmakelaars, dadingsovereenkomsten, echtscheidings-convenanten, etc.
  • Opstellen campingreglementen
  • Opstellen persoonlijke- en/of zakelijke correspondentie
  • Aankoopbegeleiding vastgoed

Eveline kan doeltreffend en respectvol onderhandelen. Ongeacht met wie en ongeacht de mate van complexiteit van de situatie.