Taxeren, een vak apart

Een goede taxateur heeft naast een gedegen opleiding een behoorlijke dosis ervaring in huis. Hij kent zijn regio, is up-to-date geïnformeerd over relevante lokale ontwikkelingen en volgt de fluctuaties in de markt op de voet.
Een deskundig en onafhankelijk taxatierapport is het resultaat.

De Estimax-norm®

Onze schattingsverslagen en taxatierapporten voldoen aan zeer hoge eisen. Een aantal financiële instellingen neemt uitsluitend genoegen met Estimax genormeerde taxatierapporten : de term «Estimax-norm» hebben wij niet zelf bedacht, maar is intussen ingeburgerd bankjargon voor de rapporten die wij leveren.    

taxrapp

Taxatierapport - Schattingsverslag

Schattingsverslagen zijn uitgebreide rapporten geënt op de Belgische financiële instellingen, rechtbanken, de belastingdienst, etc. Taxatierapporten zijn gelijk aan schattingsverslagen, maar dan geënt op de Nederlandse financiële instellingen, rechtbanken, de belastingdienst, etc.
Deze ingebonden, zeer informatieve rapporten dienen ook als fundament om uw keuze te bepalen voor een vastgoedmakelaar aan wie u de verkoop van uw eigendom wilt toevertrouwen.

Voor een offerte maakt u eenvoudig gebruik van het aanvraagformulier, dat u ons ingevuld per mail kunt verzenden.
De kosten, wijze van betaling, benodigde stukken en voorgestelde datum van opname ter plaatse worden opgenomen in een opdrachtformulier, dat u per mail retour ontvangt.
Gaat u akkoord met de voorwaarden, dan kunt u de opdracht bekrachtigen door het formulier te printen en ondertekend te faxen naar 0032 / 43 83 57 33 of in te scannen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waardebepaling

Een mondelinge afgifte van de vrije verkoopwaarde en de executiewaarde t.b.v. eigen gebruik.

Onze vastgoedexperts

Sjef WANDERS
Beëdigd vastgoedexpert /taxateur onroerende zaken en lid van de Kamer van Vastgoedexperten, afgekort: KAVEX.
Nederlands- en Franstalige rapporten voor registergoederen in België en Nederlands Limburg.

Certificaat Sjef

Eveline BELDERBOS
Vastgoedexpert. Nederlands- Frans- en Duitstalige rapporten voor registergoederen in België en Nederlands Limburg.

Véronique ROY
Vastgoedexpert. Franstalige rapporten voor registergoederen in Wallonië.

© Estimax.be, realisatie door: Inconel B.V.