Een goed begin is het halve werk

huisRegelmatig wordt Estimax.be geraadpleegd door kandidaat kopers met het verzoek hen bij te staan bij de aankoop van een woning in België. Deze dienstverlening wordt verstrekt a.d.h.v. een "opdracht voor aankoopbegeleiding registergoederen". In het opdrachtformulier staat omschreven welke taken de makelaar op zich neemt, welke kosten daaraan zijn verbonden en de wederzijdse verbintenissen. Aankoopbegeleiding omvat o.m. de volgende (deel)diensten:

  • beoordeling aankoopwaarde
  • kadastraal- gemeentelijk- stedenbouwkundig onderzoek
  • beoordeling bestemmingsconformiteit
  • hulp bij het onderhandelen over de prijs
  • toezicht op naleving van de eisen die de wet stelt aan de verkoper
  • opstellen (tweetalige NL-FR / NL-DU) koopovereenkomst, of de beoordeling van een koopovereenkomst opgesteld door derden
  • opmaak taxatierapport in 2-voud t.b.v. de hypotheekverstrekker

Wenst u een offerte van deze dienstverlening, stuur ons dan het aanvraagformulier per email. De geoffreerde prijs wordt opgenomen in een opdrachtformulier, dat u per mail ontvangt. Gaat u akkoord met de voorwaarden, dan kunt u de opdracht bekrachtigen door het formulier uit te printen en ondertekend te faxen naar 0032 / 43 83 57 33 of in te scannen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Van zodra ontvangen nemen dan contact op met de verkoper of diens vertegenwoordiger voor het maken van een afspraak ter plaatse. Bij deze eerste afspraak is uw aanwezigheid gewenst, maar niet noodzakelijk. Gedurende het hele traject houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen, ofwel telefonisch ofwel per email.

© Estimax.be, realisatie door: Inconel B.V.